Mirë se vini në Përkthimet Berisha

Afrim Berisha, pronar i Përkthimeve Berisha është aktiv që nga 1994 si përkthyes për gjuhën shqipe në territorin gjermano-folës. Zyra e përkthimeve ka  krijuar një famë pozitive në 20 vitet e fundit kryesisht në Republikën Federale Gjermane, duke përkthyer për Kompani, Institucione dhe Ente të ndryshme, duke mbajtur sekretin e porosive dhe duke kryer ato me profesionalizëm të lartë. Që nga 2015 kjo Kompani është vendosur në Zvicër, ku edhe më parë ka punuar pjesërisht.

Na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmën tonë, me dëshirë ju informojmë për njohuritë dhe kondicionet tona për porosinë Tuaj.

 
 
 
 
 

Forma e kontaktit

KUNDENSERVICE

WIR SIND PERSÖNDLICH FÜR SIE DA!

Übersetzungen Berisha

Afrim Berisha

Bahnhofstrasse 16

CH - 3627 Heimberg

 

Telefon +41 33 535 70 48

Mobile  +41 78 405 97 56

E-Mail   info(at)übersetzungen-berisha.ch

NAVIGATION

ÜBERSEZUNGEN BERISHA

ALBANISCH

DIE PREISE

REFERENZEN

KONTAKT ANFRAGE

IMPRESUM

© 2018 Übersetzungen Berisha - webdesign by: cre8®